Mijn mol is er uit!

Waarom moest Jan-Willem nou naar huis gestuurd worden!?! Vanaf ongeveer aflevering 1 was hij een van mijn hoofdverdachten nadat ik aan Tygo’s streken gewend was geraakt. Zelfs de afgelopen aflevering was hij extreem verdacht, afgeleid worden door een hondje en daarom Freek niet zien. Wie gelooft hem nou nog? Dat was een duidelijke mollenstreek!

Ik denk sowieso dat Freek al lang binnen was bij Art toen de rest van de kandidaten hem omsingelden. Dat kan niet anders, want het ging maar om een heel klein dorpje en Freek zat in een taxi. Dus de regie heeft lekker zitten knippen, zodat het voor de kijkers heel spannend leek, terwijl in werkelijkheid Freek al lang gewonnen had en veilig binnen zat.

Natuurlijk kwam Tygo dit keer met de gouden tip door via de walkytalky te zeggen dat Freek in diezelfde taxi zou kunnen zitten, waardoor Freek natuurlijk er vandoor ging. En zo was Tygo ook lekker aan het mollen op het eiland toen hij pushte om de proviand-kist open te maken. Toch denk ik, hoop ik, niet dat hij de mol is. Een paar jaar terug was de blonde tuthola met de rode lippende de mol en dat was een vreselijk teleurstellend seizoen. Ik hoop dat we dit keer niet wederom zo’n uitbundige duidelijke mol hebben.

Voor mij valt Tygo dus af, omdat ik niet wil dat hij de mol is. Dan blijven Susan, Sofie en Freek over. Freek is wel verdacht, maar slechts een beetje. Sofie is irritant, ik erger me op een of andere manier dood aan haar en kan niet precies uitleggen waarom. Susan is aan lekker naïeve kandidaat, maar meestal worden die er wel in de eerste paar afleveringen uitgeknikkerd. Of zij zit per toeval op de goede mol of ze is de mol, want ik geloof niet dat zij met briljante plannen of bevindingen kan aankomen.

Hoofdverdachten op dit moment zijn voor mij dus Sofie en Freek. Beide zijn verdacht, beide doen af en toe rare dingen, beide zouden mooie mollen zijn dit seizoen. Ik ben erg benieuwd wat komende aflevering gaat brengen!

Wie is de mol 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s