Onze weekendplannen: even helemaal niks!

Dit weekend doen Ted, Ronja en ik even niks. De komende weken staan onze weekenden vol met leuke uitstapjes en afspraken, maar dit weekend kunnen we even rustig thuis genieten.

kinderboerderij

We gaan daarom lekker er op uit naar de kinderboerderij hier vlakbij. Het is altijd heerlijk om daar met Ronja de schaapjes te knuffelen, naar de pasgeboren geitjes te kijken en lekker te spelen in de speeltuin. De laatste keer klom ze helemaal zelf een hele hoge glijbaan omhoog, ik ben benieuwd of ze dat dit keer weer wil.

Voor vaderdag hebben Ronja en ik ons best gedaan en een mooi cadeautje gemaakt voor Ted. Als het goed is gaan we daarna met z’n allen een ijsje eten bij een lekkere ijswinkel op een beeldschone locatie. Ronja heeft nog nooit een hoorntje met balletjes ijs gegeten, dus ik verwacht dat ze flink gaat genieten.

Al met al een lekker relaxed rustig weekend voor de boeg waarin we zorgen voor wat quality time met z’n drietjes!

2 gedachten over “Onze weekendplannen: even helemaal niks!

  1. Ha lekker zo´n weekendje genieten van elkaar en verder geen afspraken. Haha, over ijsjes gesproken, mijn vriend zei net nog: bij de ijscoboer kopen we een ijsje van 1,00 en pakken er voor 20,00 aan servetten 🙂 Geniet van je weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s