Ronja’s tweede verjaardag

En toen had ik al een tijdje een peuter als dochter: wat een veranderingen in ons leven! Volgend kindje op komst, peuterspeelzaal en zo’n grote meid. Nou goed groot, ze blijft mijn lekkere kleine mini baby. Alhoewel het groot worden toch wel erg snel gaat nu.

Haar tweede verjaardag hebben we klein gehouden. We hebben geen kraambezoek of kraamfeest gehad vanwege haar couveuseperiode en daarom hebben we tijdens haar eerste verjaardag iedereen uitgenodigd die we kenden. Ze mochten haar allemaal komen zien, meegenieten en haar leven vieren. Dat was een drukke boel!

Dit jaar hebben we het bewust heel klein gehouden. Alleen onze ouders met hun partners, onze beide broers met partners en kinderen, onze oma’s en een paar goede vrienden. Zo hadden we alleen mensen in ons huis die ons goed kenden en dat maakte het voor Ronja ook daadwerkelijk echt leuk.

We wilden eerst met iedereen naar de kinderboerderij, maar dat plan viel in het water. Toen iedereen eenmaal hier was, mochten ze cadeautjes geven. Ronja is geen cadeautjes gewend en moest er even aan wennen. Ze vond het wel leuk, maar wilde het liefst met elk nieuw speeltje gaan spelen. Ondanks niet zo heel veel mensen en dus ook minder cadeautjes, had ze er toch al snel genoeg van.

Daarna hebben we gezongen en Ronja haar kaarsje op de taart laten uitblazen. Vervolgens kreeg iedereen, behalve ik vanwege de bavarois, een heerlijk stukje taart. Wat er daarna gebeurde weet ik alleen van de verhalen, want ik ben in bed gekropen en heb heel lang lekker geslapen. Ik was kapot moe! Maar de kinderen hebben nog lang gespeeld en Ronja heeft genoten van de aandacht.

Van ons heeft Ronja een tafeltent gekregen, maar daarover vrijdag meer.

Ronja is jarig

Ronja met loopfiets

Ronja pakt cadeautjes uit

TwitterBloglovin

5 gedachten over “Ronja’s tweede verjaardag

  1. Wat gaat de tijd snel he Arcadia, onze kindjes zijn alweer peuters.
    Ha ha, leuk dat ze met het speelgoed meteen wilde spelen. M deed dat ook en had geen oog meer voor de andere kado’s.
    Jammer dat je zo moe was, maar Ronja heeft een heel fijne verjaardag gehad en dat is het belangrijkste!

  2. Pingback: Tafeltent: het ultieme verjaardagscadeau | Arcadia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s