Krijgen wij een jongen of een meisje?

Meisje of Jongen

Wij weten al sinds week 16 wat het geslacht van onze buikbaby is, maar eerst moesten we het natuurlijk onze familie en vrienden vertellen. Nu iedereen het in onze direct omgeving weet, kunnen we het van de daken schreeuwen! Wij krijgen een

meisje

We krijgen er een prachtig lief klein meisje bij. Ik word een meidenmama. Ted een meidenpapa. We krijgen een gezinsdynamiek die we beiden niet kennen. Ted en ik heb allebei alleen een broer. Zo’n vrouwen gezin: hoe zal dat zijn? We gaan het ontdekken! Ik zal er vast nog vaker over schrijven.

We hebben het op verschillende manieren aan onze familie en vrienden bekend gemaakt. Ik wil er een aantal met jullie delen. Ik had voor m’n moeder en haar man beschuit met muisjes klaargezet en daar een lief kaartje bijgedaan met daarop het volgende gedichtje:

Mama is nog altijd mama
En Papa blijft gewoon papa
Maar mij wacht nog een hele klus
Want ik krijg straks een kleine zus.M’n vriendinnen wonen tegenwoordig verspreid door het land en bij toeval waren ze laatst een dag allemaal bij elkaar. De ideale gelegenheid om hen te vertellen dat we nog een dochter krijgen! Voor hen heb ik chocolademuffins besmeert met roze glazuur en een klein suikerhartje om het af te maken. Het kwartje viel bij hen niet helemaal totdat ik duidelijke hints liet vallen dat het iets te betekenen had.

Ted en ik zijn dolblij dat we nog een dochter mogen krijgen! Ik had al een voorgevoel dat het weer een meisje zou zijn, omdat haar gedrag in de buik bijna hetzelfde is als dat van Ronja. Met de namen hadden we ook hetzelfde probleem als bij Ronja: we konden alleen mooie meisjesnamen verzinnen. Voor mij was het dus niet zo’n grote verrassing en werd mijn gevoel alleen werkelijkheid.

En Ronja? Die heeft het inmiddels heel veel over Zusje. Lief hè?

Gender Reveal Collage

TwitterBloglovin

8 gedachten over “Krijgen wij een jongen of een meisje?

  1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ik zei dat toch ook een paar weken terug op dat artkel waarin je prijsgaf dat jullie het wisten, maar nog niet verklapten 😉 Heerlijk twee meiden! Ik kan echt niet wachten op ons 2e meisje en moet er stiekem niet aan denken dat hier auto’s en garages enzo hun intrede zouden moeten maken, veel te gek op roze geworden de laatste twee jaar 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s