Blasphemy: de kerstboom staat

Voor veel mensen is dit volledig verboden: de kerstboom al opzetten voordat Sinterklaas is langs geweest. Maar deze zwangere wilde die boom gewoon op hebben staan en voor het eerst met Ronja optuigen!

Dus dat hebben we gedaan. Dit jaar hebben we voor het eerst een kunstkerstboom. Het is even wennen, want hij ruikt niet zo lekker als een echte, maar op andere manieren is hij weer veel praktischer. Zeker nu Ted het huishouden alleen moet doen, het scheelt een hoop schoonmaakwerk.

En Ronja? Die vindt het fantastisch en super gezellig! Het is de eerste keer dat we een kerstboom hebben sinds ze geboren is. Ik heb alle breekbare decoraties zelf opgehangen en hoog in de boom, zodat ze er niet bij kan. Ook deed ik de lampjes en de slingers. De rest heeft ze mee geholpen en sommige decoraties heeft ze er zelf in gehangen. Dat allemaal onder het genot van klassieke kerstliedjes. Het was erg gezellig!

TwitterBloglovin

3 gedachten over “Blasphemy: de kerstboom staat

  1. Ik wilde hem ook heel graag al neerzetten, maar heb nu het compromis weten te sluiten dat hij de dag nadat de kraamhulp weg gaat opgezet wordt 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s