Ronja de Performer

Een paar maanden terug hebben we voor in onze woonkamer twee kleine houten bankjes met grote lades gekocht. Hier kan speelgoed in en daar bovenop allemaal gezellige kussentjes. Dat is natuurlijk niet waar Ronja de bankjes voor gebruikt. Het is haar podium geworden.

Sinds we die bankjes hebben klimt Ronja er regelmatig op, vaak met een aantal attributen in haar hand en begint te zingen en dansen. Van wie ze dat heeft? Misschien van ons allebei een beetje. Papa Ted speelde in een band en weet dus ook wel iets van een performance geven. Ik heb jarenlang aan toneel gedaan en vind het makkelijk om voor grote groepen mensen te spreken of vergaderingen te leiden.

Zingen kunnen we allebei niet. Nu weet ik niet of Ronja echt kan zingen. Een van haar Opa’s (geen bloedverwant) ziet al een muzikaal talentje in haar en zal dat ook proberen te stimuleren, aangezien hij zelf professionele muzikant is geweest. Als ze een jaar of vier is en het haar niet te druk wordt, mag ze van ons ook op muziekles. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat als ze met twee jaar al zo’n performance afgeeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s