Sportverslaafd & Zwanger

Het is toch wel één van de dingen die ik het aller- aller- allermeeste mis deze zwangerschap: sporten! Ik was zo heerlijk hard bezig met krachttraining en cardio en alle spieren die zich prachtig ontwikkelde. M’n lijf was sterker dan ooit en oh wat mis ik die kick van een goede workout.

Een van m’n favoriete dagdromen deze zwangerschap gaat dan ook over sporten. Hoe ik het weer allemaal ga opbouwen na de bevalling. En na de bevalling is een hele tijd na de bevalling, als ik er fysiek en mentaal klaar voor ben, maar ook wanneer ik er de tijd weer voor heb. Het zal even duren voordat ik dit weer in m’n schema in kan gaan bouwen. Ik doe dat namelijk niet 1 of 2 keer per week. Ik doe dat 6 keer per week en anderhalf uur per dag. Daar moet even ruimte voor gemaakt worden. Ik gok dat die tijd pas zal komen als Zusje minstens 1 jaar oud is.

En hoe ik dat dan ga aanpakken? Daar word ik helemaal blij van als ik er al aan denk: eerst wat kracht op bouwen met low impact routines die de laatste babyvetjes van m’n lijf doen verdwijnen. Daarna de low impact combineren met krachttraining (YEAH m’n gewichten afstoffen!!!). En als kers op de taart eindelijk weer aan de slag met een paar lekkere HIIT routines per week in combi met de verslavende krachttraining.

En wat mis ik m’n dagelijkse portie Daniel & Kelli van FitnessBlender. Elke keer als ik een nieuwe video zie verschijnen op m’n YouTube abonnementen overzicht baal ik als een stekker dat ik er niet mee aan de slag kan. Een voordeel: als ik eenmaal weer begin staan er heel wat nieuwe workouts op me te wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s