Opnieuw Dragen

Het eerste jaar van Ronja’s leven heb ik haar bijna continu in de doek gedragen. Na haar couveuseperiode had ik een enorme behoefte haar dichtbij me te houden en veel contact te maken. Dat was écht genieten en heerlijk om te doen! Zusje wil ik natuurlijk weer gaan dragen en daarom heb ik speciaal voor haar een nieuwe doek aangeschaft.

Het is een ringsling geworden van Lenny Lamb en specifiek de Burgundy. Rustige herfstkleuren die goed passen bij m’n eigen garderobe, maar die zeker niet te girly zijn voor Ted om ook te kunnen dragen. We hebben al een marine blauwe geweven doek van Storchenwiege en een groene Mei Tai. Waarom zou ik dan nog een doek er bij willen?

De geweven doek hebben we het meeste gebruikt, omdat de Mei Tai simpelweg te groot was voor Ronja. Als prematuur en dysmatuur kindje paste ze daar absoluut niet lekker in. De geweven doek was dus mijn maatje! Op een gegeven moment stapte ik over op de kinderwagen als we naar buiten gingen, omdat we toch altijd maar kort onderweg waren en ik dan geen zin had om de doek te knopen. Dit luxe probleem wil ik nu omzeilen met de ringsling.

Ik zal de ringsling dus vooral gebruiken om Zusje korte stukjes te dragen richting peuterspeelzaal, even naar de winkel of op controle bij het CB of het ziekenhuis. Het lijkt me daarom super makkelijk om de ringsling bij me te hebben en de grote logge kinderwagen thuis te laten staan. Ik ben benieuwd of ik over een paar maanden kan zeggen dat het een gigantisch succes is of dat Zusje helemaal geen zin had om gedragen te worden.

3 gedachten over “Opnieuw Dragen

  1. Hier naast de doek ook een ringsling gekocht. Ook met het idee van lekker makkekijk én als ik wandel en Olivia niet meer wil lopen, kan ik haar nog even op mijn heup drsgen. Dat is qua gewicht best te doen nog namelijk.

  2. Pingback: Tag: bijna mama | Arcadia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s