Ik mag weer sporten!

Arcadia - Avonturen van een Mama
Ja! Eindelijk! Na maanden ziek zijn, zwak zijn, ongezond bezig zijn, mag ik de draad weer oppakken en ben ik weer begonnen met m’n gezonde levensstijl. Vegetarisch, gezond en puur eten, zo min mogelijk gifstoffen binnen krijgen én weer lekker sporten. Dus ik ga weer een sportdagboekje bijhouden elke week. Ook om mezelf te motiveren!

De afgelopen week was dus de eerste week dat ik weer aan de slag ging. Ik ben weer begonnen met low impact workouts van Fitness Blender en dat werkt meteen geweldig! Ik heb meer energie en het geeft me een kick.

Maar echt sporten is het nog niet. Ik zweet me wel te pletter, maar dat komt gewoonweg doordat m’n lijf op dit moment in een dieptepunt verkeerd. Ik ben echt ontzettend ziek geweest en moet daar weer uit krabbelen. Weer sterk en gezond worden! Dus ik ben eerst eens begonnen met aan m’n flexibiliteit te werken, daarna heb ik een cardio warmup toegevoegd aan m’n routine en zo voeg ik telkens meer elementen toe totdat ik weer op het punt zit waar ik op zat.

Voor deze week was m’n focus gewoonweg een half uurtje beweging en spieren gebruiken elke dag. Dat is gelukt! Met als resultaat meer energie en een ontspannen lijf. Op het eind van de week ben ik de intensiteit wat gaan opvoeren. M’n plan is zodra ik dit goed aan kan, te beginnen met de meer intensievere low impact workouts en daarna krachttraining toe te voegen. Dan als ik denk dat m’n bekkenbodem en m’n borsten (lang leven de volle melkborsten) het aan kunnen de HIIT toevoegen! Ik kan niet wachten om weer te knallen, maar het begin is gemaakt en daar ben ik trots op en vooral heel blij mee!

Sporten is genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s