Hoe het nu verder gaat

Zoals jullie eerder konden lezen gaat het goed met ons! Ik geniet van m’n gezinnetje en ik merk dat het bloggen daarbij inschiet. Wat ik precies nog wil met deze blog weet ik niet; daarover in dit blogje meer.

Ronja is nu bijna 3 en ik wil graag haar privacy waarborgen door niet te veel over haar persoonlijke ontwikkelingen te schrijven. Al is het anoniem. Die verhalen zijn privé en het is aan haar om die wel of niet te delen met de wereld.

Amber is natuurlijk mijn heerlijke knuffel baby. En ook zij zal snel groot worden en haar eigen avonturen beleven. Natuurlijk kan ik schrijven over de borstvoeding, over het moeder zijn met twee kindjes en andere fases waar we nu in zitten, maar ik weet niet of ik daar behoefte aan heb.

Het bloggen heeft me een online mama netwerk gegeven waar ik veel steun en inspiratie uit haal. Dat is voor mij enorm waardevol! De afgelopen jaren zijn voor ons als gezin enorm heftig geweest en die wil ik graag achter me laten. Ik wil nooit meer zwanger zijn. De jaren MMM hebben we afgesloten, de zwangerschappen gaan we afsluiten en met Amber wordt elke kleine baby fase ook langzaam afgesloten. Misschien is het dan ook tijd om het bloggen af te sluiten?

Ik weet niet wat ik precies wil doen met m’n blog, maar voorlopig zullen er even geen blogjes komen. En wie weet ben ik over een tijd weer terug met nieuwe Mama Avonturen of wellicht wel een Sport Blog.
Wil je me blijven volgen? Dat kan op Twitter!

Een gedachte over “Hoe het nu verder gaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s