Opa en Oma op canvas

Opa en Oma op canvas
Pixum vroeg mij een product uit te testen en dit leek me een goede gelegenheid om wat leuks voor Ronja te doen. Ik besloot om een Opa en Oma canvas voor haar te maken. In dit blogje kun je lezen wat ik precies gedaan heb en wat Ronja er van vond.

Via de site van Pixum kun je heel gemakkelijk zelf een Canvas samenstellen. Helaas ben je beperkt in het aantal foto’s dat op één canvas past en konden hierdoor niet alle Opa’s en Oma’s (ze heeft er zeven) op het formaat dat ik gekozen had. Misschien had ik nog voor een groepsgrootouderfoto moeten zorgen, misschien een idee voor een volgende keer! Verder was het proces erg gemakkelijk en had ik al vlug een mooie Opa en Oma collage gemaakt.

Het canvas zelf was gelijk een hit bij Ronja. Ze sleept het overal mee naar toe, kletst voortdurend tegen alle Opa’s en Oma’s aan en doet er zelfs dansjes op. Het is dus een behoorlijk stevig product en de kwaliteit van de afdruk is ook erg mooi. Ronja vindt het erg leuk om haar oppas Opa’s en Oma’s binnen handbereik te hebben.

Het idee achter het canvas was dat Ronja een tastbare fotocollectie van haar Opa’s en Oma’s had. Eentje helemaal en alleen voor haar, want er hangen genoeg foto’s van onze familie in huis, maar daar mag ze uiteraard niet aan zitten. Ze kent alle Opa’s en Oma’s natuurlijk goed en nu gaan we ook oefenen met de namen.

Al met al was het een geslaagd experiment en zijn Ronja en ik heel erg blij met het mooie Opa en Oma canvas!

Ronja speelt met canvas

TwitterBloglovin

2 gedachten over “Opa en Oma op canvas

  1. Mooi dat de canvas het allemaal verdragen kan. Toen ik de titel en foto zag dacht ik nl dat er wel zeker een gat in zou zitten, niet dus.
    Super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s